Onze diensten

Sprinklerinstallaties

Sprinklerinstallaties zijn bedoeld om beginnende branden te beheersen of te blussen. Een sprinklerinstallatie bestaat uit een aantal onderdelen die ervoor zorgen dat het geheel werkt. De installatie bestaat uit sprinklerleidingen met daarop gemonteerd sproeikoppen (sprinklers). Deze sprinklers hebben een smeltzekering of glasbulb die bij een bepaalde temperatuur stuk springt, dit zorgt ervoor dat ze direct automatisch worden geopend.

Dit resulteert dat er direct na opening bluswater op en rondom de brandhaard gesproeid wordt. Dit zorgt ervoor dat de brand direct bestreden wordt maar ook dat de omliggende materialen nat worden en niet kunnen ontbranden.

Wij leveren sprinklerinstallaties in allerlei soorten en maten. Wij maken onze installaties op maat omdat iedere situatie specifieke aspecten betreft. Wij houden daarom rekening met specifieke wensen van onze klanten, waarbij wij kijken naar de mogelijkheden en beperkingen voor de sprinklerinstallatie.
Wij ontzorgen in het adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van de sprinklerinstallatie.

Ontwerp

Alvorens wij een sprinklerinstallatie ontwerpen zullen wij de uitgangspunten voor de installatie vastleggen in een uitgangspuntendocument (UPD).

Installatie

Installeren doen wij efficiënt door middel van prefab. In onze eigen productiehal produceren wij onder ideale bouwomstandigheden de sprinklerinstallatie.

Onderhoud

Ook bij onze onderhoudsservice staan efficiëntie en veiligheid voorop.
Het onderhoudsprogramma is vastgesteld op basis van ons eigen ontwerp.

Beheer

Wij bieden een 24/7 calamiteitendienst.
Bij calamiteiten staan wij klaar voor onze klanten en zijn wij snel ter plaatse.