Onderhoud & Beheer

Onderhoud

Ook bij onze onderhoudsservice staan efficiëntie en veiligheid voorop. Het onderhoudsprogramma is vastgesteld op basis van ons eigen ontwerp. Wij ontzorgen onze klanten door middel van een onderling afgestemd onderhoudsprogramma waardoor er zo min mogelijk hinder is. 

Beheer

Wij bieden een 24/7 calamiteitendienst. Bij calamiteiten staan wij klaar voor onze klanten.

Onderhoud

Een pand met een sprinklerinstallatie moet voldoen aan het Bouwbesluit 2012 en expliciet de Europese normen NEN-EN 12845 en NEN 1073. Wij verzorgen het beheer en onderhoud voor de sprinklerinstallatie.

24/7 calamiteitendienst

Heeft de installatie een storing of is er een noodsituatie? Geen zorgen! Wij hebben een 24/7 calamiteitendienst en komen direct langs.

Foto van sprinkleronderhoud

(Twee)wekelijks beheer

Door middel van periodiek onderhoud blijft de installatie betrouwbaar en blijft het gebouw, de mensen en de dieren optimaal beschermd. Bij periodieke testen en controlewerkzaamheden van de installatie worden mogelijke defecten op deze manier in een vroeg stadium gesignaleerd.

Foto van klantenservice medewerker

Preventief onderhoud

De kwaliteit en betrouwbaarheid van een sprinklerinstallatie wordt door middel van een productcertificaat aangegeven. Het productiecertificaat zal bij de levering afgegeven worden. 

Contactgegevens

Laat je terugbellen

Contact opnemen met VST

Ons streven is om binnen 24 uur een reactie te geven.