Installatie

Installatie

Installeren doen wij efficiënt door middel van prefab. In onze eigen productiehal produceren wij onder ideale bouwomstandigheden de sprinklerinstallatie. Dit betekent dat wij voorgefabriceerde sprinklerinstallaties maken. Hierdoor wordt de tijdsduur van de installatie op locatie verkort. Naast efficiëntie in kosten en tijd betekent dit ook minder hinder op de bouwplaats. 

Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Brandbestrijding begint met vroeg signaleren. Hierdoor worden de gealarmeerde hulpdiensten direct op de hoogte gesteld en kunnen alle aanwezigen veilig en op tijd het brandende gebouw verlaten. Wij ontwerpen brandmeld- en/of ontruimingsinstallaties die afgestemd zijn op het gebouw en de organisatie.

Schuim- en blusgasinstallatie

Wanneer water niet effectief is, bijvoorbeeld in de chemische en petrochemische sector, zal er gebruik worden gemaakt van een schuiminstallatie. Het schuim vormt een luchtdichte, afschermende laag boven de brandende vloeistof.

Watermistinstallatie

Watermistinstallaties worden gebruikt om de druppelgrootte van het water kleiner te maken waardoor watermist (zeer fijne nevel) ontstaat. Watermistinstallaties zijn goed toe te passen met sub-compartimentering zoals bij zorgrenovaties en borging van vluchtroutes.

Centrale blusvoorziening

Bij centrale blusvoorzieningen wordt er gebruik gemaakt van een onafhankelijk eigen waterreservoir, pompsysteem en leidingnet. Deze centrale blusvoorziening kan worden gedeeld met andere belanghebbenden, zoals eigenaren op bedrijventerreinen.

Contactgegevens

Laat je terugbellen

Contact opnemen met VST

Ons streven is om binnen 24 uur een reactie te geven.