DC Honderdland te Maasdijk – project DOOR

DC Honderdland te Maasdijk – project DOOR

De coöperatie DOOR, een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers, is bezig een nieuw verpakkingscentrum en kantoor te bouwen op Honderdland te Maasdijk.

Rol VST Fire Solutions voor nieuwbouwproject coöperatie DOOR

De coöperatie DOOR bouwt aan de toekomst met een nieuw kantoor en een verpakkingscentrum waar tomaten, aubergines, zoete puntpaprika’ en komkommers straks onder één dak worden verpakt, geheel volgens de wensen van haar klanten. Het betreft een kavel ter grote van 3,6 hectare waar de volledige bedrijfshal opgenomen (35.320 m2), waar plaats gemaakt zal worden voor 3.000 palet plekken, personeelsruimten (3.300 m2) en kantoren (1.310 m2) op gebouwd worden.

VST Fire Solutions is binnen dit project verantwoordelijk voor de realisatie van de volledige sprinklerinstallatie. Dit houdt in dat wij van het complete ontwerp, de engineering en de montage van de sprinklerinstallatie realiseren.

De opdracht die wij hebben gekregen is om samen met de andere bouwteamleden zorg te dragen voor het ontwerp van een toekomstbestendig pand. De bouw van het pand is inmiddels afgerond en de installatie van de sprinklerinstallatie is in volle gang.

VST Fire Solutions is vakbekwaam en verfrissend

Bij ons staat veiligheid voorop, maar wij denken mee aan vernieuwende en toekomstgerichte oplossingen bij ontwerpen, installeren en het beheren en onderhouden van sprinklerinstallaties.